A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az Évközi 34. vasárnapon



HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM



Évközi 34. vasárnap
2021. november 21–27.  



Ismét közvetítünk szentmiséket templomunk YouTube-csatornáján. November 21-től vasárnaponként a 11.30 órakor kezdődő szertartások megtekinthetőek lesznek online is.

November 15-től megváltozott templomunk hétfői nyitvatartása. Ezen a napon reggel 7 órától 11.30-ig, majd déltől 19 óráig látogatható  a templom, s ezzel együtt a könyvesbolt és az urnatemető is. Ezeken   a napokon 8.30-tól 16 óráig egy Sacré-Cœur-szerzetesnövendék fogadja templomunkban a meghallgatásra vágyókat. Részleteket a plakáton olvashattok.  

November 22-én, hétfőn az esti szentmise után a zene védőszentje, Szent Cecília napján ünnepi orgonakoncert lesz templomunkban Szabó Balázs orgonaművész barátunk és zeneakadémista növendékei közreműködésével.

Házas hittan indul templomunkban mindazok számára, akik legalább 20 éve házasságban élnek egymással. Ehhez csatlakozni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt levéllel lehet. Ezt követően a jelentkezők Bellovics Gábor SJ atyával közösen fogják kialakítani a csoport találkozóinak menetrendjét és kereteit.

Figyelmetekbe ajánljuk az Úti Boldogasszony Urnatemető év végi akcióját is, melyről a kihelyezett plakáton szintén olvashattok.

November 28-tól kezdődően ismét elindítjuk a Cipősdoboz akciót, az arlói és határontúli gyerekek, fiatalok javára. A dobozokat december 13-ig várjuk a Szent József-oltár elé. Részleteket a jezsuita.hu-n olvashattok.

Már most hirdetjük, hogy   december 3-án Xavéri Szent Ferenc emléknapján az este 6 órakor kezdődő szentmisében adunk hálát a rendtartomány élő és elhunyt jótevőiért. Várunk mindenkit szeretettel személyesen, vagy az online közvetítésbe bekapcsolódva.  A „hálaadás napját” ebben az évben is kiterjesztjük az egész provinciára, így a budapesti szentmise mellett Miskolcon, Szegeden, Marosvásárhelyen és Torontóban is hálát adnak a jótevőkért.

A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium november 26-án, pénteken 14 órától szeretettel vár minden érdeklődőt nyílt napjára. Minden további részletet megtalálhattok a Facebook-eseményben.



Joomla templates by a4joomla