HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Úrnapja
2020. június 14–21.  • Június 13-án, szombaton, Úrnapja előestéjére is szervezünk szabadtéri vigília szentmisét és szentségimádást Koronkai Zoltán SJ vezetésével. A helyszín a múlt héthez hasonlóan az Újlaki hegy, találkozás délután 16.00 órakor a hármashatárhegyi repülőtéren a feszületnél.

  • Pénteken, június 19-én lesz templomunk búcsúünnepe, Jézus Szíve napja. A korlátozások miatt sajnos idén nem tudunk hagyományos teltházas szentmisét és utána templomkerti fagylaltozást tartani. Idén kényszerűen zárt ajtók mögött tartjuk az ünnepi szertartást, melynek keretében Erdő Péter bíboros úr kereszteli meg felnőtt katekumen-jeinket, és áldja meg templomunk új harangjait. Arra kérjük tehát minden kedves barátunkat, hogy kivételesen ne jöjjön el aznap este a templomba, hanem kövesse a szentmisét online! Az élő közvetítés szokásos módon közösségi oldalunkon lesz elérhető 18.00 órától.

  • Péntek helyett hívunk benneteket csütörtök estére: június 18-ától minden csütörtökön a 18.00 órai szentmisét követően orgonazenés szentségimádást tartunk. Az imát Bellovics Gábor SJ vezeti, orgonán közreműködik Kaposi Brúnó.

  • A héten zárul a minőségi kamerarendszerre indított gyűjtésünk, bízunk benne, hogy az utolsó napokra összegyűlik talán kicsivel több is, mint a kitűzött négymilliós összeg háromnegyede. Kérjük, hogy aki teheti, és még nem tette volna, segítsen, hogy ne csak egy-egy alkalommal, hanem minden nap a lehető legjobb minőségben tudjuk szentmiséinket közvetíteni!

  • Megjelent, és könyvesboltunkban megvásárolható A SZÍV júniusi száma. A magazin alapgondolata a hála, és sok más érdekes cikk mellett interjú olvasható benne két templomi önkéntesünkkel is.

 

 

Joomla templates by a4joomla