Minőségi kamerarendszerre indítunk gyűjtést

Nagyszabású gyűjtést indítunk, hogy a jövőben professzionális kamera- és hangrendszerrel közvetíthessük a szertartásokat templomunkból – a járványhelyzet elmúltát követően is. A cél nem kevesebb, mint 4.000.000 (négymillió) forint! 

A kijárási korlátozás kihirdetésétől április végéig hárommillió forint adományt kaptunk „Tartsuk fenn közösen templomunkat!” kampányunkra. Ennek köszönhetően nem omlott össze költségvetésünk, hiszen a nyilvános szentmisékkel együtt a rendes heti perselybevétel is megszűnt. Online támogatóinak hála, ki tudtuk fizetni minden számlánkat és munkatársunkat.

Eddigi sok segítségeteken felbuzdulva, merünk újra álmodni, tervezni, és még egy kicsivel többet kérni: profi közvetítőrendszert szeretnénk, mintegy négymillió forintból. Mert arra számítunk, hogy még sokáig nem tarthatunk zsúfolásig teltházas szentmiséket, se Jezsuita Nyolcast, se családos misét. S hogy minél többen részt vehessenek a szertartásokon legalább virtuálisan, szeretnénk:

  • hogy a kijárási korlátozások feloldását követően a templomkertből (rossz idő esetén az altemplomból), kivetítőről is követhetők legyenek a szentmisék;
  • hogy a kényszerűségből továbbra is otthon maradók, továbbá a távolban lakó és külföldi barátaink továbbra is rendszeresen bekapcsolódhassanak az interneten templomunk életébe;
  • igény szerint az esküvőket, temetéseket, illetve a koncerteket is közvetíteni, akár zárt körben, akár nyilvánosan.

A megcélzott összegből (azaz valószínűleg kicsivel többől, de a hiányzó részt majd kipótoljuk) távolról vezérelhető kamerákat, új térmikrofont, hang keverőpultot, és közvetítés vezérlő rendszert szeretnénk vásárolni, továbbá telepítenénk egy projektort és egy óriás vetítővásznat a garázsba, illetve az altemplomba. A rendszert templomunk búcsúünnepén, Jézus Szíve napján, 2020. június 19-én szeretnénk felavatni. Bízunk benne, hogy addigra összeadjuk!

Online bankkártyás adományozás az adjukossze.hu-n, erre a linkre kattintva!

További támogatási lehetőségek is vannak, cégek számára adókedvezménnyel, illetve csekkel / átutalással!

     

Joomla templates by a4joomla