Február 10-én este hattól a Párbeszéd Házában, a Jézus Szíve Templom orgonafelújítása javára rendezendő estélyre minden barátunkat hívjuk és várjuk. Az est lehetőséget ad a kötetlen találkozásra, bemutatjuk a 2017 őszén útjára indított orgona-projekt előrehaladását, és orgonasíp örökbefogadásra is lesz lehetőség.

Vendégeinket este hat órától fogadjuk üdvözlő itallal, majd jezsuita tehetségmustra következik a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium és más jezsuita művek fiataljainak bemutatkozásával. A büfévacsorát követően lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre, bemutatjuk az orgonaprojekt eddigi és soron következő állomásait, valamint multimédiás előadás keretében magát hangszert, és vezetett sétát is indítunk azok számára, akik szeretnék egészen közelről megismerni a Jézus Szíve Templom orgonáját. Este kilenctől kezdődik az orgonasíp örökbefogadási ceremónia, melynek keretében eddigi adományozóinknak átadjuk az adomány mértékének megfelelő örökbefogadási szándékot tanúsító oklevelet. Az estélyre belépőt váltóknak ekkor lesz lehetőségük csatlakozni az örökbefogadók köréhez, oly módon, hogy a támogatás összegébe a megváltott belépőket is beleszámítjuk.

(A síp örökbefogadásról dióhéjban: az orgonafelújítás minden, elérhetőségeit megadó támogatóját megajándékozzuk rózsaablak előtt álló, elbontandó sípok egyikével. Az adományok mértékétől függően ajánlunk fel kisebb vagy nagyobb, vagy akár több sípot emlékül – nagyjából egy centiméternyit minden ezer forint után. Magukhoz az örökbe adandó sípokhoz a hangszer szétszerelését követően, előreláthatóan 2018 nyarán férünk hozzá, az sípok átadását ezt követően rendezzük meg ünnepélyes keretek között. A síp örökbefogadók névsorát az estélyt követően közzétesszük a templom honlapján, illetve a karzat feljárónál elhelyezendő emléktáblán.)

Az estély ezt követően éjszakába hajló farsangi fánk-koncerttel folytatódik, az urbánus tánczenét játszó Kéknyúl jazzfunk együttes, illetve a Hammond-orgonán játszó Premecz Mátyás főszereplésével. (Vendégeink igényes szórakoztatásáról az est korábbi szakaszában Csikós József zongoraművész gondoskodik.)

Az estélyen a helyszín korlátozott befogadóképességére tekintettel csak előre megváltott belépővel lehetséges a részvétel. Belépők 2018. február 5-ig igényelhetők 5.000 Ft (pároknak 8.000 Ft, egyetemistáknak 2.000 Ft) adomány ellenében, személyesen a Jézus Szíve Templom könyvesboltjában, vagy elektronikusan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, az adományt az orgona-projekt adjukossze.hu-n futó gyűjtőoldalán bankkártyával befizetve.

Az estélyre az orgonaprojekt minden eddigi támogatójának néhány napon belül névre szóló meghívót küldünk, nekik tehát nem szükséges külön belépőt váltaniuk.

Kérjük, hogy hölgy vendégeink bordó sálban, az urak bordó nyakkendőben érkezzenek!

Jöjjön el, és fogadjon örökbe egy sípot Ön is, hogy orgonánk megújulhasson, és újra Isten nagyobb dicsőségére szólhasson!

 

 

 

Joomla templates by a4joomla