A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az Évközi 2. vasárnapon



HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM




Évközi II. vasárnap
2022. január 16–22.





Január 18-án, kedden, Szent Margit ünnepén a Magyar Rádió Énekkara ad koncertet Lajtha László műveiből templomunkban este nyolcórai kezdettel. Barátaink számára 1000 Ft-os szakmai jegyek igényelhetők a koncert napján 12.00 óráig személyesen a könyvesboltban, illetve emailben, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Aki szívesen jönne, de gondot okoz számára a belépődíj, kérjük, hogy külön jelezze a feliratkozáskor.

Január 18-án, kedden folytatódnak a katekumen csoport találkozói – a járványhelyzetre való tekintettel online formában. A csoport tagjainak közös levelezőlistájukra küldjük meg a bekapcsolódáshoz szükséges linket. Ugyanez vonatkozik a Közösségben hétről hétre találkozókra is, mely Zoom-felülete a 7-ről 7-re Facebook-csoportból lesz elérhető. A Jezsuita 16-os program pedig januárban szünetel, s mindeközben már nagy erőkkel készülünk a februári alkalomra.

Január 21-én, 15:00-19:00 között nyílt napot tart a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium, ahol az épülettel és abban lakó szakkollégistákkal együtt a helyi szokásokat, kurzusokat és a szakkollégium 4 pillérét is megismerhetik az érdeklődők. Végzős gimnazistákat, illetve első vagy másodéves egyetemistákat várnak. Részletek a plakáton, a szórólapon, a SZIK-Felvételi 2022 Facebook-oldalon találhattok. 

Elindul a tavaszi jegyeskurzus, a Fogarasi házaspár és Bellovics Gábor SJ vezetésével. A hatalkalmas szentségi felkészítő kurzusra jelentkezni a templomi email-címen lehet; részleteket pedig a kihelyezett plakátokon találtok.

Joomla templates by a4joomla