HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Évközi 6. vasárnap
2020. február 17–23.

 

  • Örömmel adjuk hírül, hogy lecseréltük a padfűtés vezérlést, reményeink szerint mostantól se túl forró, se teljesen hideg nem lesz a padokban. Köszönjük, ha továbbra is megosztjátok velünk tapasztalataitokat.

  • Megjelent, és könyvesboltunkban megvásárolható A SZÍV Jezsuita Magazin legfrissebb száma, mely emberi szerepeink és az őszinteség témáját járja körül.

  • Február 23-án, jövő vasárnap délelőtt a családok számára farsangi mulatságot szervezünk: már a 9.30-as szentmisére jelmezben – nagyon fontos: bibliai témájú jelmezben! – várjuk a gyerekeket, a mise után pedig jelmez- és fánkversenyre, illetve zenés mulatságra marasztalunk mindenkit. Kérjük, hogy aki teheti, hozzon magával fánkot, üdítőitalt, ropogtatnivalót.

  • Szintén jövő vasárnap a katolikus iskolák javára lesz országos gyűjtés. Templomunkban hagyományosan egy jezsuita intézmény, jelesül a szomszédos Szent Ignác szakkollégium céljaira kérjük majd adomá-nyaitokat, mivel a kollégium közösségi tereire igencsak ráfér a szépítés, konyhai és szabadidős eszközparkjára pedig a bővítés.

  • Egyénileg vezetett háromnapos Szent Ignác-i lelkigyakorlatot hirdetünk március elejére, a Forrás Lelkiségi Központba, Tornya Erika RSCJ és Gerber György vezetésével. Részletek a linken, jelentkezni legkésőbb március 1-ig lehetséges.

  • A márciusban induló tavaszi jegyes kurzus csaknem betelt, ezért automatikusan már csak azoknak a pároknak a jelentkezését tudjuk fogadni, akik templomunkban kívánnak házasságot kötni. A többieket várólistára tudjuk tenni – köszönjük a megértést.

 

Joomla templates by a4joomla