Hirdetések 2018. január 29. – február 4.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 4. vasárnapon

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 4. vasárnap
2018. január 29. – február 4.

 

  • Emlékeztetjük barátainkat, hogy hétről hétre ismétlődő programjainkat, így például a szentségimádásokat, vagy a Kedd Esti Beszélgetések időpontját az aktuális hét teljes, részletes programkínálatával és szertartásrendjével egyetemben a hirdetőkön, illetve honlapunk „Misék és programok” feliratú menüpontjában találhatók meg.

  • Január 31-ig lehet jelentkezni az Oázis „Szégyen nélkül” elnevezésű, erőszakot elszenvedők és szenvedélybetegek hozzátartozói számára induló csoportjába. Részletek az oazis.parbeszedhaza.hu-n.

  • Csütörtökön, február 1-jén a baba-mama klub találkozik reggel 9.00 órától a rendházban.

  • Február másodika elsőpéntek, egyben Urunk Bemutatása, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. 17.00 órától taizéi zenei műhely lesz Bellovics Gábor SJ és Bálint Zsolt vezetésével, az esti szentmisét pedig taizéi imaóra követi, gyónási lehetőséggel.

  • Február 3-án, szombaton délelőtt újra Szemlélődő csöndes imanap lesz a Párbeszéd Házában labirintusjárással, Sajgó Szabolcs SJ vezetésével. Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

  • Február 4-én délután 16.30-tól első vasárnapi ovis mise lesz, majd utána farsangi fánkversenyt rendezünk az altemplomban. Aki teheti, hozzon magával egy adag kóstolnivalót!

  • Kérjük, hogy aki szívesen jönne a február 10-én megrendezendő Jezsuita Farsangi Estélyre, legkésőbb jövő vasárnap váltsa meg belépőjét, vagy jelezze részvételi szándékát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A részletek a plakátokon, illetve ide kattintva található meg.
Joomla templates by a4joomla