Hirdetések 2017. július 3–9.

 HIRDETÉSEK

 JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

 Évközi 13. vasárnap

 

  • Július 3-án, hétfőn 18.00 órától szentségimádás lesz az esti szentmise előtt.

  • Július 7-én, pénteken az esti hetes szentmise keretében, és azt követően két külföldi gregorián énekegyüttes lép fel templomunkban. A Pueri Cantores of Daegu (Dél-Korea) és Consortium Vocale Oslo (Norvégia) a VII. Gregorián Fesztivál keretében látogat Magyarországra. Elsőpéntek lévén, az  esti mise után, a koncert alatt gyónási lehetőség  lesz a templomban.

  • Különleges koncert lesz templomunkban július 8-án, szombaton este is: a világhírű „Sonidos de la Tierra” paraguayi zenekar ad koncertet 19.00 órától és működik közre az esti nyolcas mise keretében. A külvárosi szegénynegyedekből kiemelkedett fiatal tehetségek előadásában az egykori jezsuita missziók és az indián őslakosok zenei hagyományaiból táplálkozó sajátos paraguayi repertoár lesz hallható.

  • Július 9-én vasárnap a délelőtt 11.00 órai nagymise keretében, illetve közvetlenül a szertartást követő fél órában Horváth Márton Levente orgonaművész játékát hallgathatjuk új, Hangversenyek délidőben című sorozatunk nyitányaként.

  • Emlékeztetjük a kedves híveket, hogy július 1-től nyári miserendet tartunk: az esti szentmisék hétköznaponként és vasárnap 19.00 órakor, szombaton pedig 20.00 órakor kezdődnek júliusban és augusztusban. A nyári időszakban a vasárnap esti Jezsuita Nyolcas mise szünetel.

  • A könyvesbolt melletti kínálóállványról továbbra is elvehető templomunk Jézus Szíve napjára elkészült bemutatkozó kiadványa. A füzetről bővebben ide kattintva lehet olvasni, és a linkről a kiadvány elektronikus változata is letölthető.

 

Joomla templates by a4joomla