00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Szentháromság vasárnapja
2021. május 31. – június 6.

 

  • Júniusban hétfőtől péntekig a szentmisék előtt 20 perccel Jézus Szíve litániát imádkozunk.

  • Június 4. elsőpéntek, az esti szentmise után gyónási lehetőség lesz.

  • Úrnapja alkalmából június 5-én, szombaton az előesti szentmise előtt 17.00 órától szentségimádást tartunk taizéi énekekkel. Vasárnap, június 6-án a 19.00 órai szentmise keretében felnőtt katekumenjeink megkeresztelkedését ünnepeljük.

  • Előre hirdetjük, hogy június 11-én, pénteken lesz Jézus Szíve ünnepe, templomunk búcsúja, egyben a katekumenek bérmálkozása. Másnap, június 12-én, szombaton délután 15.00 órakor lesz Jálics Ferenc SJ gyászszertartása, este 19.30 órától pedig a Zeneakadémia hallgatói adnak hangversenyt.

  • Hosszú idő után, június 15-én kedden rendezzük meg az idei első Jezsuita Tizenhatost a templomkertben. A fiatal felnőtteket a Magyarország-Portugália meccs közös végigszurkolására hívjuk, 17.30 órától.

  • Ugyanerre a délutánra focitornát hirdet templomunk Kaszap István Önkéntes Közössége. Jelentkezni csak 5+1 fős (maximum 8 fős) csapatokban lehet a templom e-mail címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) június 7-ig. A mérkőzésen csak oltási igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt, nevezési díj lány csapatoknak nincs, fiúknak 1000 Ft/fő. A csapatokat finom falatok és frissítők, a legjobbakat jezsuita ajándékok is várják.

  • A programok részletei a linkekre kattintva megnyíló plakákon találhatók meg!

  • A Szent Ignác-év kezdete alkalmából jelent meg, és a jezsuita rendalapítóról szól rendtartományunk negyedéves lapja, a M.I.N.D. nyári száma; benne lelkiség, társasjáték, musical – írások, kiadványok és kezdeményezések a szívünknek legkedvesebb szentről. Az ingyenes lap a bejáratnál elvihető.

  • Megjelent A SZÍV jezsuita magazin júniusi száma is, mely ezúttal rendhagyó módon ismeretlen szomszédunk, Ukrajna bemutatására vállalkozik. Sok érdekesség mellett a lapszámban részletet olvashatunk a Szent Ignácról szóló, karácsonyra megjelenő új életrajzi regényből is.
Joomla templates by a4joomla