00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 17. Vasárnap
2021. július 26. – augusztus 1.

 

  • Július hátralévő napjaiban továbbra is szünetel az irodai nyitva tartás. Sürgős, halaszthatatlan esetben a szentmisék előtt, illetve szokásos email címünkön lehetséges az ügyintézés.
  • Július 30-án pénteken virrasztást tartunk az esti szentmise után 19.15-től Jancsó Árpád jezsuitával, akit másnap, augusztus 31-én, Szent Ignác ünnepén szentel pappá az esti szentmise keretében Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök atya.
  • A július 31-én, szombaton este 18.30-kor kezdődő ünnepi szentmisére szeretettel hívjuk és várjuk barátainkat azért is, mert a Szent Ignác-év keretében ez alkalommal hangzik fel első alkalommal Kaposi Brúnó orgonaművészünk kifejezetten a Jézus Szíve-templom számára készült Missa A.M.D.G. című misekompozíciója. Az ősbemutatóra a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, neves énekművészek közreműködésével kerül sor. Részletek a plakátokon!
  • Augusztus 29-ig van lehetőség jelentkezni Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira és annak zárómiséjére, melyet Ferenc pápa mutat be a Hősök terén. A most jelentkezőktől
    és a már jelentkezettektől is kérjük, hogy használjátk a IEC-RQXE kódot, hogy együtt lehessünk a Kongresszus nyitó és záró miséjén is.
  • Jövő vasárnap, augusztus elsején délután fél öttől ovis misét tartunk a templomkertben.

 

 

 

Joomla templates by a4joomla