Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 25. vasárnap
2020. szeptember 21–27.



  • A zsúfoltság elkerülése miatt kérjük, hogy aki teheti, jöjjön a szombat esti, a vasárnap reggeli, illetve déli szentmisék valamelyikére. A vasárnap esti hatos és nyolcas miséket – ha az időjárás engedi – a templomkertben, kivetítőn is lehet követni, és áldoztatás is lesz a kertben. Jövő vasárnapra is szervezünk szabadtéri misét, ezúttal biciklivel, a pontos részleteket közösségi oldalunkon fogjuk közzétenni.

  • Csütörtökön, szeptember 24-én este 19.30-tól Vadász Attila és Alföldi-Boruss Csilla orgonahangversenyére invitálunk mindenkit, a két kiváló művész előadásában Mozart, Brahms és Mendelssohn műveiből hallgathatunk meg egy csokorra valót.

  • Előre hirdetjük, hogy az Inigo Imaestek szeptember 29-én indulnak újra, kedd esténként 19.00 órai kezdettel.

  • A személyi jövedelemadó 1%-okból minden eddiginél magasabb összeget, több mint ötmillió forintot kapott alapítványunk, hálásan köszönünk minden felajánlást!

  • Tibor atya gyászmiséjének és temetésének időpontjáról később adunk tájékoztatást. A szertartást a rendi vezetés döntése értelmében akkora halasztjuk, amikor a járványhelyzet lehetővé teszi, hogy a nagyszámú, és jelentős részben idős hívő közösség biztonságosan lehet jelen a templomban.

 

Joomla templates by a4joomla