HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

 

Évközi 14. vasárnap
2019. július 8–14.  • A főhajó beállványozása miatt egészen július végéig az altemplomban mondjuk a hétköznapi szentmiséket, 7-kor, 8-kor és este 19.00 órakor egyaránt. A korlátozott férőhelyek miatt kérjük a Jezsuita Nyolcasra járó fiatalokat, hogy próbálják ki kísérleti jelleggel elinduló új – rövid és csendes – Exámen-misénket, melyet vasárnaponként 22.00 órától mond Horváth Árpád SJ.

  • Hétköznapokon az irodai ügyintézés szünetel, kérjük, hogy sürgős ügyekben a misék előtt, vagy emailben forduljanak hozzánk! Az urnatemető látogatása a szentmisékhez kapcsolódva lehetséges, a templom és a könyvesbolt hétköznap zárva tart. A júliusi nyitva tartást összefoglaló táblázat ide kattintva található meg.

  • Elkészült, és a múlt hétvégi tesztüzem során 80.000 Forint adományt fogadott AutoMáté, azaz vadonatúj bankkártyás perselyünk. A könyvesbolt oldalhajó felőli bejáratánál álló szerkezetet elsősorban azokra tekintettel készíttettük, akik nem hordanak maguknál készpénzt, és eddig csak ezért nem támogattak bennünket rendszeresen. Különösen most, a nagy felújítások közepette minden fillér számít, ezért kérjük, hogy mindannyian érezzétek szívügyeteknek templomunk fenntartását, és lehetőségeitekhez mérten támogassátok munkánkat hétről hétre egy finom kávé, vagy egy kiadós ebéd árának megfelelő összeggel! Minderről részletesen is írunk templomunk múlt héten megjelent friss tájékoztató füzetében, mely a hirdetőtábla alól ingyenesen elvehető.

  • A héttől elmaradnak a hétfő esti szentségimádások, szeptembertől új for-mában kezdjük újra a készületet a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra.

  • Csütörtökön ünnepeljük Szent Benedek apát, Európa fővédőszentje emléknapját.

  • A részletek a hirdetőkön, illetve a linkekre kattintva olvashatók!

 

Joomla templates by a4joomla