Hirdetések 2018. augusztus 13–19.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 19. vasárnapon

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 19. vasárnap
2018. augusztus 13–19.

 

  • Szerdán lesz Szűz Mária mennybevétele, azaz Nagyboldogasszony főünnepe. Egyházunk erre a napra kötelező szentmiselátogatást ír elő, templomunkban az ünnepi mise este 19.00 órakor lesz, de reggel hétkor és nyolckor is mondunk szentmisét.

  • Vasárnap, augusztus 19-én este héttől Magyar dallamok címmel hegedű-cselló duókoncertre invitáljuk barátainkat. Részletek az ide kattintva megtekinthető plakáton!

  • Augusztus 20-án, jövő hét hétfőn Szent István király, Magyarország fővédőszentje ünnepén köznapi miserendet tartunk.

  • Augusztus 25-én, szombaton délután három órakor lesz Elek László jezsuita skolasztikus papszentelése Miskolcon. Laci mindenkit szere-tettel hív, a részletekről a szenteles.eleklaszlo.hu oldalon lehet tájékozódni.

  • Örömmel adjuk hírül, hogy hosszú előkészítést, és néhány hónap csúszást követően a héten végre megjelent az orgonánk felújítására és bővítésére vonatkozó közbeszerzési felhívás. Ez azt jelenti, hogy reményeink szerint októberben ténylegesen megkezdődnek, és a tervezett 2020-as határidőre be is fejeződhetnek a munkálatok, a kapcsolódó felújítások, így a tetőcsere és a festés viszont biztosan jövő tavaszra-nyárra tolódik.

  • Felhívjuk barátaink figyelmét, hogy augusztus 7-től 27-ig az irodai ügyintézés délutánonként szünetel, délelőttönként pedig csak ügyeletet tartunk a Mária utcai portán. A templom, az urnatemető és a könyvesbolt nyitva tartása változatlan, és sürgős esetben a misékhez kapcsolódóan, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen állunk rendelkezésre.

 

Joomla templates by a4joomla