HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Urunk megkeresztelkedésének vasárnapja
2020. január 13–19.

 

  • A mostani vasárnappal véget ér a karácsonyi idő: a 9.30-as családos mise keretében elbúcsúz(t)unk a betlehemi figuráktól, és visszaadjuk a baba-mama szobát a kicsinyeknek, de a fenyőfák pár hétig még velünk maradnak.

  • A január 16-ára hirdetett orgonasimogatót technikai okokból később tartjuk meg, a Jezsuita Tizenhatossal pedig korcsolyázni megyünk a Budakalászi Közösségi Műjégpályára, amit erre az estére csak nekünk tartanak nyitva. Találkozó most csütörtökön 19.00 órakor a Batthyány téri HÉV végállomásnál, minden további részlet a plakátokon és közösségi oldalunkon.

  • Az idősebb korosztályt ugyanerre az estére a Párbeszéd Háza „Ember az álarcok mögött” című estjére invitáljuk, melynek keretében 18.00 órai kezdettel Bánkuti Gábor történész és Sajgó Szabolcs SJ beszélget a Nagy Töhötöm életéről megjelent új életrajzi könyvről a szerzővel, Petrás Évával.

  • A hittanórák január 16-tól kezdődnek, a hétfő reggeli meditációs imaóra pedig január 20-tól indul újra.

  • Ajánljuk figyelmetekbe az OÁZIS Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat hamarosan induló második félévi önismereti csoportjait, melyekről a hirdetőkön, illetve az oazis.jezsuita.hu oldalon található bővebb információ.
Joomla templates by a4joomla