A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az Évközi 30. vasárnaponHIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 30. vasárnap
2021. október 24–30.  
Az őszi szünetben a hittanórák elmaradnak.

Továbbra is hirdetjük, hogy rendtartományunk romamissziója keretében az arlói óvodának gyűjtünk gitárokat október hónapban. Ha egy használt, vagy egy olcsó tanulóhangszerrel hozzá tudtok járulni a hátrányos helyzetű gyerekek zenei neveléséhez, szeretettel várjuk felajánlásaitokat a sekrestyében. Köszönjük eddigi adományaitokat!

Már most hirdetjük a Mindenszentekhez és Halottak napjához kapcsolódó információkat.
 
  • Már az ünnepeket megelőző vasárnapon (október 31.) reggel 8-tól este 20 óráig látogatható lesz az urnatemető. A mécseseket az altemplom előterében álló Mindenszentek-feszület alatt, a virágokat az Úti Boldogasszony-kép előtt kérjük elhelyezni.
  • Mindenszentek napjára (november 1., hétfő) egyházunk templomlátogatást ír elő. Reggel 8-tól este 20 óráig szintén folyamatosan nyitva lesz az urnatemetőnk. Ezen a napon ünnepi miserendet tartunk: 8:30, 10:00 és 18:00 órakor vehetünk részt szentmiséken. Az esti misét Lucernárium követi.
  • Halottak napján (november 2., kedd) reggel 8-tól este 20 óráig szintén folyamatosan nyitva lesz az urnatemetőnk. Ezen a napon hétköznapi miserendet tartunk.

Joomla templates by a4joomla