A Jézus Szíve Jezsuita Templom nyitva tartása és miserendje 2020. március 18-tól

Kattintható és másolható változat a plakát alatt!

KEDVES BARÁTAINK!

A JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOMBAN 2020. MÁRCIUS 18. SZERDÁTÓL A KÖVETKEZŐKÉPPEN ALAKUL A NYITVA TARTÁS ÉS A SZENTMISÉK RENDJE:

- A TEMPLOM DÉLELŐTTÖNKÉNT, 7.30 – 11.30 ÓRA KÖZÖTT TART NYITVA. A HATVANÖT ÉVNÉL IDŐSEBBEKET, ILLETVE A FELSŐ-LÉGÚTI MEGBETEGE-DÉSEKKEL BAJLÓDÓKAT TOVÁBBRA IS KÉRJÜK, HOGY INKÁBB MARADJANAK OTTHON.

- SZENTMISÉK – ZÁRT AJTÓK MÖGÖTT – HÉTKÖZNAPOKON 18.00 ÓRAKOR, VASÁRNAPOKON 10.00 ÉS 18.00 ÓRAKOR LESZNEK, A SZERTARTÁSOKAT KÖZÖSSÉGI OLDALUNKON, ILLETVE HONLAPUNKON ÉLŐBEN KÖZVETÍTJÜK (A MINŐSÉG JAVÍTÁSÁN DOLGOZUNK).

- IRODAI ÜGYINTÉZÉS KIZÁRÓLAG ELŐZETES BEJELENTKEZÉS UTÁN, EGYÉNILEG EGYEZTETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES. ÜGYELETI TELEFON-SZÁMUNK: (1) 411-0827, EMAIL CÍMÜNK: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

- EGYÉNI LELKIBESZÉLGETÉSRE TORNYA ERIKA RSCJ NŐVÉRNÉL LEHET BEJELENTKEZNI SZINTÉN A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. CÍMEN.

A SZENTSÉGEK KISZOLGÁLTATÁSÁNAK PONTOS MÓDJÁRÓL PÁR NAPON BELÜL ADUNK RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST.

KÉRJÜK, HOGY ADDIG IS OLVASSÁTOK EL FŐPÁSZTORAINK HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓ SORAIT. AJÁNLJUK TOVÁBBÁ FIGYELMETEKBE A KÜLÖNBÖZŐ TELEVÍZIÓK ÉS RÁDIÓADÓK KATOLIKUS MŰSORAIT ÉS SZENTMISE KÖZVETÍTÉSEIT, ILLETVE FERENC PÁPA ÉS ERDŐ PÉTER BÍBOROS ÚR FOHÁSZAIT.

KÖZÖSSÉGI OLDALUNKON FOLYAMATOSAN FOGUNK LELKISÉGI, SZEMÉLYES ÉS KULTURÁLIS TARTALMAKAT MEGOSZTANI, KÖVESSETEK BENNÜNKET, ILLETVE ÉRDEMES A JEZSUITA.HU-T IS RENDSZERESEN FIGYELNI!

VÉGÜL KÉRJÜK, GONDOLJATOK TEMPLOMUNK FENNTARTÁSÁRA E NEHÉZ IDŐKBEN IS, HISZEN A VASÁRNAPI SZENTMISÉK ELMARADÁSÁVAL HETI TÖBB SZÁZEZER FORINT PERSELYPÉNZ ESIK KI. A TÁVOLBÓL ONLINE, BANKKÁRTYÁVAL IS TUDTOK TÁMOGATNI BENNÜNKET EZEN A LINKEN KERESZTÜL – UGYANITT RENDSZERES ADOMÁNYOZÁS BEÁLLÍTÁSÁRA IS VAN MÓD. KÖSZÖNJÜK!

IMÁDKOZZUNK A JÁRVÁNY ÁLTAL ÉRINTETT EMBEREKÉRT, KÜLÖNÖSEN A BETEGEKÉRT.  URUNK ÁLDÁSA ÉS SZERETETE ERŐSÍTSEN ÉS OLTALMAZZON MINDANNYIUNKAT!


 

Joomla templates by a4joomla