HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 7. vasárnap
2020. február 24. – március 1.

 

  • Amint múlt héten hirdettük, a mai vasárnapon a katolikus iskolák javára gyűjt egyházunk. Itt a templomban hagyományosan egy jezsuita intézmény, jelesül a szomszédos Szent Ignác szakkollégium céljaira kérjük adományaitokat, mivel a kollégium közösségi tereire igencsak ráfér a szépítés, konyhai és szabadidős eszközparkjára pedig a bővítés.

  • Február 26-án, Hamvazószerdával elkezdődik a Nagyböjt. Ezen a napon szigorú böjtöt tartunk, s ugyan nem parancsolt ünnep, mi azért mindenkit hívunk a reggel hetes, nyolcas, illetve az esti hatos szentmisére. Hamvazkodást csak e három szerdai szentmise után tartunk.

  • Néhány hely még van a március 6–8. közöttre meghirdetett, egyénileg vezetett háromnapos Szent Ignác-i lelkigyakorlatra. Részletek a linken!

  • Jövő szombaton, március 7-én délelőtt tíz órától tavaszi kertszépítésre hívunk benneteket. Közös kertészkedés, némi lomtalanítás és székfestés lenne a feladat, ezért elsősorban férfiakra számítanánk, de természetesen hölgyek jelentkezésének is örülünk. Kérjük, aki jönne, jelezze szándékát legkésőbb március 5-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, hogy megfelelő mennyiségű eszközzel és ebéddel tudjunk készülni.
Joomla templates by a4joomla