HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 5. vasárnap
2020. február 10–16.

 

  • Csütörtökön, február 13-án az Altemplomi Beszélgetések sorozatot folytatjuk este 19.00 órai kezdettel, vendégünk ezúttal Várnai Jakab OFM ferences szerzetes, a Sapientia Hittudományi Főiskola rektora lesz. Az alkalomra elsősorban a közép-, idős-, és szépkorúakat várjuk.

  • Február 14-én, pénteken este 20.00 órára az Orgona Hangoló Koncertek következő hangversenyére hívunk mindenkit: Horváth Márton Levente orgonaművész és Csereklyei Andrea szopránénekesnő Amor Sanctus című koncertjén régi korok dallamai és mai magyar egyházi zeneszerzők művei is felcsendülnek, az elmúlt hetekben újabb hangszínekkel gazdagodott, csaknem kész orgonánk főszereplésével.

  • Jövő vasárnap, február 16-án este egészen máshogy, de szintén az orgona áll majd a középpontban: a Jezsuita Tizenhatos keretében 19.00 órától interaktív hangszerbemutatóval, majd orgonazenés J8-cal, virtuóz minikoncerttel, éjszakába nyúló improvizációs kántor-párbajjal, és persze farsangi fánkkal várjuk a fiatal felnőtteket, hogy ismerkedjenek és barátkozzanak meg újjászületett orgonánkkal.

  • Hétköznapok lelkigyakorlatát szervez a Keresztény Élet Közössége a nagyböjti időben, heti egy-egy alkalommal, kedd vagy szerda esténként. Minden részlet, illetve a jelentkezés menete a jezsuita.hu-n olvasható.

  • Férfiak jelentkezését várja az Oázis február 21-ig a Férfinak és Nőnek lenni JÓ! című pszichodráma csoportba. További információk és csoportok megtalálhatók az oazis.jezsuita.hu honlapon.

 

Joomla templates by a4joomla