Hirdetések 2018. április 9–15.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Húsvét 2. vasárnapján

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Húsvét 2. vasárnapja,
az isteni irgalmasság vasárnapja
2018. április 9–15.

 

  • Hétfőn, április 9-én ünnepeljük Gyümölcsoltó Boldogasszonyt, azaz Urunk Születésének Hírüladását. Köznapi miserendet tartunk, de mindenkit szeretettel hívunk ezen a szép tavaszi napon is szentmisére.

  • Április 10-én, kedden este 19.00 órától az Őrtüzek Imádság Háza tart karizmatikus hangvételű dicsőítő imaestet a templomban. A Kedd Esti Beszélgetések keretében ezen a napon Hofher József atya filmvetítéssel várja nem csak az ötvenen túliakat, a találkozó ezért a szokottól eltérően korábban, este 18.00 órakor kezdődik.

  • Szerdán, április 11-én az esti szentmise előtt 17.30-tól szentségimádást tartanak az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat munkatársai a templomban.

  • Április 13-án, pénteken este 18.00 órakor lesz a március közepén 87 éves korában elhunyt Nagy Ferenc SJ jezsuita atya gyászmisés temetése. A szertartást Vízi Elemér SJ tartományfőnök vezeti.

  • Szombaton, április 14-én délelőtt újra Szemlélődő csöndes imanap lesz a Párbeszéd Házában labirintusjárással, ezúttal Hofher József SJ vezetésével. Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

  • A héten újraindulnak a hittanórák, a vasárnapi családos szentmisét követően pedig szülői értekezletet, illetve évadnyitó trambulinozást tartunk az elsőáldozásra készülők számára.
Joomla templates by a4joomla