00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Húsvét 7. Vasárnapja
2022. május 30. – június 5.

 

  • Júniusban minden hétköznap a szentmisék előtt 20 perccel Jézus Szíve Litániát végzünk templomunkban.

  • Megjelent a magyar jezsuiták ingyenes lapja, a MIND nyári számabenne érdekes írásokkal a rendtartomány háborús humanitárius tevékenységéről, a dobogókőre tervezett új jezsuita kápolnáról illetve a Szent Ignác-musicalről is. Az újság a kijártnál ingyenesen elvihető.

  • Már megvásárolható A SZÍV júniusi száma, mely a barátság témáját járja körül. A lapból megtudhatjuk, kiket mondott Jézus barátainak, hogy mitől lesz tartós egy kapcsolat, és hogy barátok-e a jezsuiták. Emellett olvashatunk Xavéri Szent Ferencről, a Barátság kőolajvezetékről, és a jezsuita iskolai színjátszás múltjáról és jelenéről is.

  • Júniusban ismét találkozhatunk a vasárnap esti szentmisék után a Krisztus Király Plébánián: a 19.00-es szentmise végétől 23.00-ig várunk benneteket egy közös beszélgetésre, találkozásra a plébánia kertjébe, ahol becsületkasszás hozzájárulással egy sörre is a vendégeink vagytok.

  • 2022. június 28-án, 19.00 órától az Erkel Színházban is előadja Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston Ignác, a lelkek lovagja című musicalét a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium Magis Kórusa. Jegyvásárlás az alábbi linken: opera.jegy.hu
Joomla templates by a4joomla