Hirdetések 2022. május 16–22.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Húsvét 5. Vasárnapján

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Húsvét 5. Vasárnapja
2022. május 16–22.

 

  • Májusban minden hétköznap a szentmisék előtt 20 perccel Lorettói Litániát végzünk templomunkban.

  • Sok szeretettel várunk templomi közösségünk tagjait pünkösdi lelkigyakorlatunkra, melyet 2022. június 3. és 6. között tartunk Dobogókőn, a Manréza Lelkigyakorlatos Házunkban. A lelkigyakorlatot Tornya Erika RSCJ nővér és Nevelős Gábor SJ kíséri. A tematika, az utazás és a költségek részletei a kihelyezett plakátokon olvasható.

  • 2022. május 20-án, a Szűzanya előtt tisztelegve, vetített képekkel és szöveggel hangzik fel Paul Hindemith Mária élete című dalciklusa a Párbeszéd Házában, 18 órától. A koncertet az előadó zongoraművész Alszászy Gábor – aki családjával együtt 25 éve templomunk hívő közösségének tagja – e közösségnek ajánlja szeretettel. A dalokat Lökösházi Mária énekesnő szólaltatja meg.

  • 2022. május 21-én, 20 órától az Új Liszt Ferenc Kamarakórus Fohász a békéért címmel tart koncertet templomunkban. A műsorban olyan kompozíciók, elsősorban megzenésített zsoltárversek csendülnek fel, melyek az aggodalom mellett egyben reményt is adhatnak mindazok számára, akik bíznak a fohász erejében, s bíznak a pusztulástól megszabadító béke mihamarabbi eljövetelében.
    Belépőjegy: 2500 Ft. További részletek a kihelyezett plakátokon.
Joomla templates by a4joomla