00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 31. vasárnap
2021. október 31. – november 6.

 

  • November elsején, hétfőn, Mindenszentek főünnepén egyházunk templom-látogatást ír elő. Ünnepi szentmisék 8.30, 10.00 és 18.00 órakor lesznek, az esti szertartást lucernárium, majd az alkalomhoz illő kantátákból összeállított Bach-hangverseny követi a Belvárosi Kántorátus és a Savaria Barokk Zenekar közreműködésével. A templom és az urnatemető reggel 8-tól este 8-ig folyamatosan nyitva lesz.

  • Másnap, november másodikán, Halottak napján is reggel 8-tól este 8-ig folyamatosan nyitva lesz az urnatemető, szentmiséket ezen a napon köznapi miserend szerint reggel 7.30-kor és este 18.00 órakor mondunk.

  • Év végi kedvezménnyel lehet Úti Boldogasszony urnatemetőnkben akár három urna elhelyezésére alkalmas fülkéket váltani. Részletek ezen a linken, ügyintézés irodai nyitva tartási időben.

  • Az elmúlás, a kegyelet, a gyász és a másvilág – nem csak szomorú – témáit járja körül A SZÍV jezsuita magazin friss, novemberi száma, melyben olvashatunk Eperjes Károly új filmjéről is. Megvásárolható a könyvesboltban, illetve erre a linkre kattintva.

  • A vigasz, a Szent Ignác-i lelkiség egyik alapgondolata lesz a témája a fiatal felnőtteknek szóló Találkozzunk 7-ről 7-re kiscsoportos közösségi hittan november 4-ei  alkalmának, melynek házigazdája ezúttal Vízi Elemér SJ tartományfőnök, helyszíne pedig a Párbeszéd Háza Pázmány-terme lesz.

  • November 5-én elsőpéntek lesz, taizéi imaórával és gyónási lehetőséggel.

  • A járványhelyzet romlása miatt több egyházmegyében újra elrendelték a templomokban a kötelező maszkviselést. Térjünk mi is vissza az óvatosság gyakorlataihoz!
Joomla templates by a4joomla