HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 25. vasárnap
2021. szeptember 27. – október 3.

 

 • Jegyesek figyelmébe ajánljuk, hogy jegyeskurzust indítunk, melyre október elsejéig lehet jelentkezni a templom e-mail címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
 • Október 12-től katekumen csoport indul templomunkban, melyre október 10-ig lehet jelentkezni szintén a templom e-mail címén.
 • Újra elindítjuk a 7-ről 7-re találkozásokat, melyek október 21-én indulnak, további részletekért figyeljétek hirdetéseinket!
 • Templomunkban új kórus indul. Szeretettel várunk minden 18 és 35 év közötti biztosan éneklő, jó hangú, kottát olvasni tudó jelentkezőt. Az alakuló első próba szeptember 29-én lesz 19:30-kor
  a Krisztus Király plébánia dísztermében. Jelentkezés a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
 • Elindítjuk újra hittanos csoportjainkat; az első alkalom október 14-én lesz. 16.30-tól várjuk
  a kishittanosokat, 17.00-től pedig az elsőáldozásra készülőket. Jelentkezni
  a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.
 • Jövő héten október 3-án a 10-es misét követően szeretettel várunk minden gyermeket és szüleit a Paddington című játékfilm megtekintésére a Krisztus Király plébánia közösségi termében.
 • Jövő héttől megváltozik templomunk miserendje. Hétfőtől szombatig 18.30 helyett 18.00-kor kezdődnek az esti szentmisék.
 • Szeretettel invitálunk mindenkit október 2-án, szombaton az előesti szentmise után, 19.30 órakor kezdődő zene világnapi hangversenyünkre. Lökösházi Mária szoprán énekesnő és Ács Dávid orgonaművész lesz a vendégünk, műsoruk címe: Jubilate Deo, azaz dicsérjétek az Istent. Részletek a plakátokon.
 • Előre hirdetjük, hogy egy héttel később, október 9-én, szintén szombaton Musica Sacra kórusunk ünnepli fennállásának fél évszázados jubileumát.  A hálaadó zenés szentmise délután 15.00 órakor kezdődik, az együtt ünneplésre hívunk és várunk minden régi kórustagot, illetve
  az együttes barátait, kedvelőit és tisztelőit!

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla