00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

 

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Úrnapja
2021. június 6–13.

 

  • Júniusban hétfőtől péntekig az esti szentmisék előtt húsz perccel Jézus Szíve litániát imádkozunk.
  • Június 11-én, pénteken ünnepeljük Jézus Szíve napját, templomunk búcsúját, egyben a felnőtt katekumenek bérmálkozását. Minden barátunkat szeretettel várjuk!
  • Június 12-én, szombaton délután 15.00 órakor lesz Jálics Ferenc SJ gyászszertartása, amelyet agapé követ, este 19.30 órától pedig a Zeneakadémia hallgatói adnak hangversenyt a februárban elhunyt nagy jezsuita emlékére. A koncert részletei a plakátokon, a temetés további tudnivalói
    a jezsuita.hu-n olvashatók.
  • Előre hirdetjük, hogy hosszú idő után, június 15-én kedden rendezzük meg az idei első Jezsuita Tizenhatost a templomkertben. A fiatal felnőtteket a Magyarország-Portugália meccs közös végigszurkolására hívjuk, 17.30 órától. Részletek a plakátokon!
  • Ugyanerre a délutánra focitornát hirdet templomunk Kaszap István Önkéntes Közössége. Jelentkezni csak 5+1 fős (maximum 8 fős) csapatokban lehet a templom e-mail címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) június 7. hétfő délig. A mérkőzésen csak oltási igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt, nevezési díj nincs lányok számára, a fiúknak 1000 Ft/fő.
    A csapatokat finom falatok és frissítők, a legjobbakat jezsuita ajándékok is várják.
  • Megjelent A SZÍV jezsuita magazin júniusi száma, mely ezúttal rendhagyó módon ismeretlen szomszédunk, Ukrajna bemutatására vállalkozik. A cikkekből jeles kárpátaljai hitvallókat,
    a Kárpátokon túli folklórt, az ortodox és görögkatolikus teológia különbségeit, és ukrán-magyar művészeket ismerhetünk meg. Megvásárolható a könyvesboltban!

 

 

 

Joomla templates by a4joomla