Hirdetések 2021. április 24. - május 2.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései a húsvéti idő 4. vasárnapján

 

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Húsvéti idő 4. vasárnapja
2021. április 24. – május 2.

 

  • Április 24-től vasárnapi szertartásaink is nyilvánosak. A zsúfoltság elkerülése érdekében minden eddiginél több, hét vasárnapi szentmisét  mondunk: délelőtt 8.30, 10.00, 11.30 este pedig 17.30, 19.00, 20.30 és 22.00 órai kezdettel. A vasárnap esti szentmiséket a templomkertből kivetítőn is lehet követni.
  • Kérünk mindenkit, hogy továbbra is tartsa be az aktuális járványügyi előírásokat. Mindenkin legyen maszk, a templomban csak a kijelölt helyeken foglaljunk helyet, illetve csak ugyanabban
    a háztartásban élők ülhetnek egymás mellé.  
  • Emlékeztetjük barátainkat, hogy a vasárnapi szentmiselátogatás alóli központi felmentés továbbra is érvényben van, ezért szertartársainkat templomunk YouTube csatornáján továbbra is közvetítjük minden hétköznap este 18.30-tól, illetve vasárnap 10.00 és 17.30 órától.
  • Előre hirdetjük, hogy az újranyitásért hálaadásként május 8-án, szombaton a vigília szentmisét követően, este 19.30 órától egyházzenei áhítatot tartunk a Lendvai Vonósnégyes közreműködésével. Részletek a plakátokon.
  • Köszönjük, ha lehetőségeikhez mérten továbbra is szívükön viselik templomunk fenntartását
    – akár a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával a Jézus Társasága Alapítvány részére.
  • Telefonos irodai ügyeletet kedden és csütörtökön 15.00-tól 17.30-ig tartunk, telefonszámunkat megtalálják plakátjainkon és weboldalunkon. Az ügyeleti időn kívül szokásos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön állunk barátaink rendelkezésére.

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla