Hirdetések 2021. március 22-28.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Nagyböjt 5. vasárnapján

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Nagyböjt 5. vasárnap
2021. március 22-28.

 

  • Köszönjük, ha lehetőségeikhez mérten a legnehezebb hetekben is szívükön viselik templomunk fenntartását és ha adójuk 1%-val támogatják munkánkat! A templomot többféleképpen is lehet támogatni, a lehetőségek ide kattintva tekinthetők át.

  • Március 8. óta a Főegyházmegye rendelkezéseinek megfelelően a nyilvános templomi szertartások újra szünetelnek, a temetéseket kivéve. Ettől a naptól kezdve ismét minden nap vannak templomunkból élő szentmise közvetítések: hétfőtől szombatig 17.30-tól lehet követni YouTube csatornánkon, vasárnap pedig délelőtt 10.00 órától és 17.30-tól közvetítünk szentmisét.

  • Templomunk és az urnatemető nyitva tartása is megváltozott. Hétköznapokon és szombaton 7.00-tól 11.00-ig, vasárnaponként 11.00-től 12.00-ig lesz nyitva a templom egyéni imádság számára. A maszkviselés és a kézfertőtlenítés nyitva tartási időben továbbra is kötelező!

  • Telefonos irodai ügyeletet kedden és csütörtökön 15.00-tól 17.30-ig tartunk, telefonszámunkat megtalálják plakátjainkon és weboldalunkon. Az ügyeleti időn kívül szokásos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön állunk barátaink rendelkezésére.

  • Miseszándékot nyitva tartási időben, illetve fenti elérhetőségeinken lehet íratni. Az elmaradó reggeli misékre kért szándékokra az adott napon este imádkozunk.

  • Templomunk YouTube csatornáján az Inigo imaest keddenként és a szentségimádás csütörtökönként továbbra is követhető.

  • A héten csütörtökön, március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony Ünnepe – Urunk születésének hírül adása, mely alkalomból ünnepi szentmisét mutatunk be.

  • Március 28-án Virágvasárnap , szertartásaink a fentebb említett rend szerint folynak majd.

 

Joomla templates by a4joomla