Hirdetések 2021. március 15-21.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Nagyböjt 4. vasárnapján

 

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Nagyböjt 4. vasárnap
2021. március 15-21.

 

  • Március 8-tól hétfőtől a Főegyházmegye rendelkezéseinek megfelelően a nyilvános templomi szertartások újra szünetelni fognak, a temetéseket kivéve. Ettől a naptól kezdve ismét minden nap lesznek templomunkból élő szentmise közvetítések: hétfőtől szombatig 17.30-tól lehet követni YouTube csatornánkon, vasárnap pedig délelőtt 10.00 órától és 17.30-tól közvetítünk szentmisét.
  • Templomunk és az urnatemető nyitva tartása is változik. Hétköznapokon és szombaton 7.00-tól 11.00-ig, vasárnaponként 11.00-től 12.00-ig lesz nyitva a templom egyéni imádság számára.
    A maszkviselés és a kézfertőtlenítés nyitva tartási időben továbbra is kötelező!
  • Telefonos irodai ügyeletet kedden és csütörtökön 15.00-tól 17.30-ig tartunk, telefonszámunkat megtalálják plakátjainkon és weboldalunkon. Az ügyeleti időn kívül szokásos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön állunk barátaink rendelkezésére.
  • Miseszándékot nyitva tartási időben, illetve fenti elérhetőségeinken lehet íratni. Az elmaradó reggeli misékre kért szándékokra az adott napon este imádkozunk.
  • Templomunk YouTube csatornáján az Inigo imaest keddenként és a szentségimádás csütörtökönként továbbra is követhető lesz.
  • Március 19-én pénteken ünnepi szentmisét mutatunk be Szent József emléknapja alkalmából.
  • Köszönjük, ha lehetőségeikhez mérten az előttünk álló nehéz hetekben is szívükön viselik templomunk fenntartását.

 

 

Joomla templates by a4joomla