Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Nagyböjt 3. vasárnapjától

 

  • Március 6-án és 7-én az összes meghirdetett szentmisét megtartjuk, szombaton 17.30-kor, vasárnap 8.30-kor, 10-kor, 11.30-kor, délután 16.00-kor (ovis imse) és 17.30-kor.

  • Március 8-tól hétfőtől a Főegyházmegye rendelkezéseinek megfelelően a nyilvános templomi szertartások újra szünetelni fognak, a temetéseket kivéve. Ettől a naptól kezdve ismét minden nap lesznek templomunkból élő szentmise közvetítések: hétfőtől szombatig 17.30-tól lehet követni YouTube csatornánkon, vasárnap pedig délelőtt 10.00 órától és 17.30-tól közvetítünk szentmisét.

  • Templomunk, és az urnatemető nyitva tartása is változik. Március 8-án hétfőn, és 9-én kedden technikai okok miatt egész nap zárva tartunk. Március 10. szerdától hétköznapokon és szombaton 7.00-tól 11.00-ig, vasárnaponként 11.00-től 12.00-ig lesz nyitva a templom egyéni imádság számára. A maszkviselés és a kézfertőtlenítés nyitva tartási időben továbbra is kötelező!

  • Telefonos irodai ügyeletet kedden és csütörtökön 15.00-tól 17.30-ig tartunk, telefonszámunkat megtalálják plakátjainkon és weboldalunkon. Az ügyeleti időn kívül szokásos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön állunk barátaink rendelkezésére.

  • Miseszándékot nyitva tartási időben, illetve fenti elérhetőségeinken lehet íratni. Az elmaradó reggeli misékre kért szándékokra az adott napon este imádkozunk.

  • Megjelent templomunk friss újságja, mely az elmúlt bő egy év eseményeit foglalja össze. A kikészített példányokat a padokon, illetve a kijáratnál találják!

  • Köszönjük, ha lehetőségeikhez mérten az előttünk álló nehéz hetekben is szívükön viselik templomunk fenntartását.
Joomla templates by a4joomla