00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

 

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Advent 4. vasárnapja
2020. december 21–27.

 

  • Az adventi időszak hátralévő részében szerdával bezárólag minden hétköznap reggel 6.00 órától rorate misét mondunk, melyet templomunk YouTube csatornáján is közvetítünk.
    A járványhelyzetre való tekintettel a szertartások után az agapé elmarad.

 

  • Adománygyűjtésünk az arlói roma missziónk és a Fellegvár Napközi javára lezárult.  Hálásan köszönjük a gyerekek nevében is bőkezű felajánlásaitokat!

 

  • A december 24-i éjféli miséről, a kormány vonatkozó rendeletéig nem tudunk információt biztosítani, előreláthatóan csak az utolsó pillanatban fogjuk tudni meghirdetni. Kérjük, figyeljétek majd honlapunkat, közösségi oldalunkat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk benneteket.

 

  • A karácsonyi ünnepek alatt és a jövő héten némileg módosul a templom és a könyvesbolt nyitva tartása. Kérünk benneteket erről tájékozódjatok a kihelyezett plakátokon és az interneten.

 

  • Végül egy ajándék-tipp: megjelent a Jezsuita Kiadó gondozásában Dyekiss Virág néprajzkutató és hétgyermekes anyuka gazdagon illusztrált új könyve, Árad a fény – ötletek az adventi és karácsonyi készülődéshez családok számára címmel. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe!

 

 

 

Joomla templates by a4joomla