Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Advent 3. vasárnapja
2020. december 14–20.

 

  • Az adventi időszak hátralévő részében is minden hétköznap reggel 6.00 órától rorate misét mondunk, melyet templomunk YouTube csatornáján is közvetítünk. A járványhelyzetre való tekintettel a szertartások után az agapé elmarad.

 

  • Adománygyűjtésünk az arlói roma missziónk számára hamarosan lezárul, december 16. szerdáig tudjuk fogadni a csomagokat a Szent József oltárnál. A Fellegvár Napközi javára még egy hétig, december 20. vasárnap estig gyűjtünk. Hálásan köszönjük a gyerekek nevében is eddigi bőkezű felajánlásaitokat!

 

  • A karácsonyi és év végi miserendet előreláthatóan csak az utolsó pillanatban fogjuk tudni meghirdetni. Kérjük, figyeljétek majd honlapunkat, közösségi oldalunkat, iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk benneteket, tudunk-e, és ha igen, milyen formában éjféli misét tartani.

 

  • Külön gyónási alkalmat a járványhelyzet miatt nem tudunk hirdetni, ezért jövő vasárnap, december 20-án minden szentmise után általános feloldozást adunk a személyesen megjelentek számára, rövid bűnbánati liturgia keretében. Erre a szentgyónáshoz hasonlóan kellő lelkülettel szükséges felkészülni és azzal a szándékkal, hogy amint lehetőség nyílik rá személyes szentgyónáshoz járulunk.

 

  • Végül egy ajándék-tipp: megjelent a Jezsuita Kiadó gondozásában Dyekiss Virág néprajzkutató és hétgyermekes anyuka gazdagon illusztrált új könyve, Árad a fény – ötletek az adventi és karácsonyi készülődéshez családok számára címmel. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe!Joomla templates by a4joomla