00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

 

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Évközi 34. vasárnap
2020. november 23–29.

 

  • Ahogyan azt a már a múlt héten hirdettük a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újból felmentést adott a kötelező szentmise-látogatás alól, különösen az idősek és a veszélyeztetettek számára.

 

  • A veszélyhelyzet elmúltáig, illetve további szigorítások bevezetéséig, az esti szentmisék 17.30 órakor kezdődnek (a reggeli misék időpontja, illetve a templom nyitva tartása továbbra is változatlan).

 

  • A héten véglegesen elkészült a közvetítőrendszer, így immár három kamerával közvetítjük élőben templomunk YouTube csatornáján a szombat és vasárnap este 17.30-as, illetve a vasárnap délelőtt 10 órai szentmiséket, és amennyiben az időjárás megengedi, vasárnap este a kertbe is kivetítjük a szertartást.

 

  • Közvetítjük továbbá a kedd esti Inigo imaestet, illetve a csütörtök esti szentségimádást, illetve a péntek esti imaórák helyett szombaton délután öttől kezdődő taizéi szentségimádást, és vasárnap este 21.00 órai kezdettel a hétzáró examen imát.

 

  • Köszönjük, hogy templomunk támogatására gondoltok akkor is, ha mostantól inkább otthonotokból követitek a szentmiséket. Online perselyünk elérhető honlapunkon, a jezusszive.jezsuita.hu/tamogatas címről. Isten fizesse meg! (a számlálót a héten nulláztuk)

 

Joomla templates by a4joomla