00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 28. vasárnap
2020. október 12–18.

 

  • Köszönjük nagyvonalú adományaitokat a Szentatya nevében is, a Péter-fillérek gyűjtésre a múlt héten a szokásos perselypénz kétszerese jött össze.

  • Még lehet csatlakozni a fiatal felnőttek számára indított,  szentségekre felkészítő katekumen csoporthoz, illetve az október 20-án kezdődő jegyeskurzushoz. Részletek a plakátokon, jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

  • Október 17-én, szombaton este 20.00 órától lesz a Jezsuita Kiadó legújabb könyvének a bemutatója a Margó Fesztiválon a Várkert Bazárban. A pápák története – Pétertől napjainkig címmel megjelenő kötetről Horváth Árpád JS, Tornya Erika RSCJ, Hekler Melinda és A két pápa című színdarab egyik szereplője beszélget. A rendezvényre szeretettel hívunk és várunk mindenkit, Jezsuita Tizenhatos helyett is! A részvétel biztonsági okokból előzetes regisztrációhoz kötött, a részvételi szándékot a margofeszt.hu honlapon lehet jelezni.

  • Vasárnap, október 18-án a délelőtt 10.00 órás szentmisét követően csatlakozunk az „Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért“ elnevezésű, egész világot átölelő imakezdeményezésbe. Hívunk minden családot, hogy fohászkodjunk együtt Máriához a Szűzanya hónapjában!

  • November 10-ig 20% kedvezménnyel kínáljuk Úti Boldogasszony Urnatemetőnk nemrég elkészült új részén az akár három urna elhelyezésére alkalmas fülkéket. Részletek a plakátokon, bővebb tájékoztatás irodai nyitva tartási időben kérhető.

  • Továbbra is ajánljuk figyelmetekbe A SZÍV októberi számát, melynek alapgondolata a teremtésvédelem támáját járja körül, címlapsztorija pedig Hodász András és Pál Feri atya plébániájára kalauzol el.
Joomla templates by a4joomla