Templomunk közös regisztrációs kódja a
Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra:

IEC-RQXE


HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 22. vasárnap
2021. augusztus 29. – szeptember 12.

 

  • Augusztus 29-ig még van lehetőség regisztrálni a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira és zárómiséjére, melyet Ferenc pápa mutat be a Hősök terén. A most jelentkezőktől és a már jelentkezettektől is kérjük, hogy használják a hirdetőkön és honlapunkon található IEC-RQXE kódot, hogy egy szektorban lehessünk a Kongresszus nyitó és záró miséjén is.
  • Szeptember 5-én, vasárnap szeretettel várunk mindenkit a templomkertben 11.00 órától, ahonnan gyalogos zarándoklat keretében, zászlókkal indulunk majd a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nyitómiséjére a Hősök terére. Ezen a napon csak reggel 8.30-kor, illetve késő este 20.30-kor és a 22.00-kor lesz szentmise templomunkban!
  • Szeptember 6–10. között taizéi imahetet rendezünk, az esti szentmisékhez kapcsolódó imaórákon taizéi testvérek is részt vesznek. Pontos időpontok és részletek a plakátokon!
  • Szeptember 7-én, kedden az esti szentmise ideje módosul: a Kassai Vértanúk emléknapján, mely egyben a Magyar Jezsuita Rendtartomány alapításának évfordulója, 17.00 órakor kezdődik az ünnepi szertartás. A szentmisét 18.30-tól szentségimádás, majd taizéi imaóra követi – mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre az estére is.
  • Szeptember 8-án, szintén az Eucharisztikus Kongresszus, illetve az Ars Sacra Fesztivál keretében az esti szentmise után Kaposi Brúnó ad orgonahangversenyt „Friss víznek forrása” címmel. Előadásában kortárs magyar szerzők felkérésünkre írott új művei szólalnak meg.
  • Előre hirdetjük, hogy szeptember 12-én vasárnap is zarándoklat keretében, együtt vonulunk majd a NEK pápai zárómiséjére. Szeretettel várunk mindenkit a templomkertbe 8.30-ra. Ezen a napon templomunkban csak késő este, 20.30-kor és 22.00 órakor lesz szentmise.

 

Joomla templates by a4joomla