HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 3. vasárnap
2020. január 27. – február 2.

 

  • Január 27-én, hétfőn ünnepli 97. születésnapját Pepi bácsi, azaz Nemeshegyi Péter SJ, aki tavalyig szinte minden vasárnap velünk volt itt a templomban. Péter atya hetek óta nagyon beteg, igen legyengült, látogatókat sem fogadhat. Imáitokat kérjük érte; üzeneteiteket, jókívánságaitokat pedig szívesen eljuttatjuk neki.

  • Hétfőig lehet jelentkezni az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat gyász önismereti csoportjába. A zárt csoport kivételes lehetőség azok számára, akik haláleset, munkahelyváltás, szakítás, válás vagy akár elengedésben elakadtak. Részletek és jelentkezés az Oázis honlapján vagy a vesztesegeink.oazis[kukac]jezsuita.hu e-mail címen.

  • Február 2-án, Urunk bemutatása, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, egyben a megszent élet világnapja alkalmából a délelőtt 11.00 órai szentmisét élőben közvetíti a Duna TV templomunkból. Szép volna, ha teli padsorokat mutathatnának a kamerák; ha tehetitek, gyertek minél többen erre az alkalomra, imádkozzunk együtt szerzetesi hivatásokért! (A meglehetősen népes, hét kamerát felállító televíziós stáb már a 9.30-as családos szentmisén is dolgozni fog, s bár tapasztalt és tapintatos csapat érkezik, némi kényelmetlenségre mindenképpen kell számítani. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!)

  • Ugyanezen a napon délután fél öttől ovis misét tartunk.

  • A tavaszi jegyes kurzus időpontjait hamarosan közzétesszük, előzetes jelentkezés addig is lehetséges a sekrestyében, illetve a jsz.templom[kukac]jezsuita.hu címre küldött emailben.

 

Joomla templates by a4joomla