HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 32. vasárnap
2019. november 11–17.

 

  • Gyűjtést hirdetünk két utolsó idei álmunk megvalósításához: egyrészt szeretnénk megújítani igencsak elkopott betlehemünket, másrészt lecserélnénk az oltár és az ambó mikrofonjait, ezekre ugyanis nem maradt pénz a nagy felújítási projektből. Néhány százezer forintból olyan új mikrofonokat tudnánk venni, amelyekkel minden atya és felolvasó mindig tökéletesen érthető lenne, ami pedig a betlehemet illeti, teljesen egyedi, különleges és kedves figurákat készítene nekünk egy rászorulókból álló alkotócsoport. Előre is hálásan köszönjük a szokottnál is nagyvonalúbb adományaitokat!

  • Altemplomi beszélgetések címmel felnőtt hittant indítunk közép-, idős és szépkorúak számára, havi egy alkalommal, olyan meghívott vendégekkel, mint Jelenits István piarista, Beer Miklós nyugalmazott püspök, Várnai Jakab OFM, a Sapientia Főiskola rektora, vagy Dyekiss Virág néprajz-kutató. Az első alkalom most csütörtökön, november 14-én lesz, este 19.00 órai kezdettel az altemplomban.

  • A héten nem lesz Találkozzunk 7-ről 7-re, de kínálunk extra programot fiatal felnőttek számára is: ők a következő Jezsuita Tizenhatos keretében, november 16-án a Budai-hegységben próbálhatják ki a gyaloglással egybekötött szemlélődő ritmikus imát, Tornya Erika RSCJ kalauzolásával. A részvételi szándékot kérjük az esemény közösségi oldalán jelezni.

  • Emlékeztetünk benneteket, hogy az év végéig jelentős kedvezménnyel válthatók akár három urna elhelyezésére alkalmas fülkék Úti Boldogasszony Urnatemetőnkben.

  • A templomfelújítás során megismert kiváló partnerünk új munkatársakat keres melegburkoló kivitelezői csapatába, illetve irodai pozícióra. Érdeklődni szokásos email címünkön lehet.

  • Végül egy újdonság az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálattól: kedd délutánonként térítésmentes családkonzultációt biztosítanak, melyhez csupán emailes regisztráció szükséges.

  • Részletek a linkeken!

 

Joomla templates by a4joomla