HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 16. vasárnap
2019. július 22–28.  • Július 26-án péntek délutánra közösségi nagytakarítást hirdetünk. Elsősorban fiatal felnőtt önkéntesek segítségére számítanánk, hogy a felújítási munkálatok végeztével rendbe hozzuk a templombelsőt és a kertet. Kérjük, hogy aki szívesen jönne, jelezze szándékát legkésőbb szerda estig Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön, hogy a takarítás menetét és a közös vacsorát aszerint tudjuk megtervezni.

  • Ismét egy rendhagyó jezsuita mise-kezdeményezés, de ezúttal egyszeri alkalommal: jövő vasárnap, július 28-án reggel 9 órakor szabadtéri szentmisét mutat be Sajgó Szabolcs SJ, a nyári hétvégékre gyalogos-forgalomnak átadott Szabadság hídon.

  • Felhívjuk figyelmeteket, hogy éppen tíz évvel ezelőtt átadott urnatemetőnkben július végéig 10% kedvezménnyel válthatók urnafülkék. Bővebb tájékoztatás a porta-irodán kapható a szentmisékhez kapcsolódóan.

  • Jövő szerdán, július 31-én, Szent Ignác emléknapján az este 19.00 órai ünnepi szertartást követően adjuk át az orgonafelújítás javára adományozók számára az örökbefogadható sípokat. A szentmisére, melyet Vízi Elemér SJ tartományfőnök mutat be, és a templomkertben tartandó koccintásra mindenkit szeretettel hívunk.

  • Részletek a linkeken!
Joomla templates by a4joomla