Hirdetések 2019. február 4–10.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 4. vasárnapon

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Évközi 4. vasárnap
2019. február 4–10.

 

  • A június 1-jei csíksomlyói pápalátogatásra szervezett zarándoklatról: a seniorok részére az eredetileg hirdetett feltételekkel indítunk egy buszt, a nagyszámú fiatal felnőtt érdeklődő számára pedig némiképp módosítottunk az út menetrendjén. Csak péntek délután indulnánk, és szombat este jönnénk is vissza, így jelentősen alacsonyabb lesz a teljes költség, és nem kell szabadságot kivenni. A jelentkezés módja változatlan: 25.000 Ft előleg befizetésével, kizárólag február 10-én, vasárnap, a szentmisék után a sekrestyében lehetséges.

  • Február 5-én, kedden, 18.00 órától Hofher József atya a Pál, Jézus Krisztus apostola című filmet vetíti, minden érdeklődőt szívesen vár a rendház közösségi termében.

  • Szerdán, február 6-án az esti szentmise előtt 17.30-tól szentségimádás lesz az Oázisba betérőkért és a lelkigondozói hivatásúakért.

  • Február 7-én, és az idén minden hónap elsőcsütörtökén a 2019-re meghirdetett jezsuita hivatásév keretében papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk az esti szentmise előtt 17.30-tól.

  • Ugyanezen a napon, tehát február 7-én,  csütörtökön 19.00 órától Horváth Árpád SJ vezetésével a Találkozzunk 7-ről 7-re, azaz kiscsoportos közösségi estre várjuk a fiatal felnőtteket.

  • Pénteken, február 8-án Ferenc pápa felhívásához csatlakozva a Párbeszéd Háza imanapot szervez az emberkereskedelem áldozataiért, melynek záróakkordjaként az esti hatos szentmisét Cserháti Ferenc püspök atya ajánlja fel templomunkban.

  • Jövő kedden, február 12-én este hatkor mondunk gyászmisét a nemrég elhunyt Gedeon Mihály jezsuita testvérért.
Joomla templates by a4joomla