Hirdetések 2018. január 28. – febuár 3.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 3. vasárnapon

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Évközi 3. vasárnap
2019. január 28. – február 3.

 

  • Zarándoklatot szervezünk a június 1-jei csíksomlyói pápalátogatásra, mely alkalomra immár hivatalosan is kiterjesztették a búcsút. Amire számítani lehet: csütörtök reggeli indulás, buszos utazás, egyszerű szállás sátorban vagy tornateremben, 10-15 km-es gyalogtúra a szentmise helyszínéig, vasárnapi hazaérkezés. Az út teljes költsége kb. 50.000 Ft/fő lesz. Jelentkezni 25.000 Ft előleg befizetésével, kizárólag február 10-én, vasárnap, a szentmisék után a sekrestyében lehetséges. Aki komolyan gondolja, hogy csatlakozna a jezsuita zarándokcsoporthoz, kérjük, jelezze szándékát január 28. hétfő estig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, hogy előzetesen fel tudjuk mérni az igényeket.

  • Csütörtökön, január 31-én 19.00 órától is lesz Horváth Árpád SJ vezetésével Találkozzunk 7-ről 7-re, azaz kiscsoportos közösségi est fiatal felnőtteknek.

  • Február 1-je elsőpéntek: az esti hatos szentmise után bűnbánati liturgiát tartunk taizéi énekekkel és gyónási lehetőséggel.

  • Szombatra, február másodikára esik idén Urunk bemutatása, azaz Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, egyben a megszentelt élet világ-napja. Ezen a napon az esti hetes szentmise keretében, s a továbbiakban – régi katolikus hagyományt felélesztve, egyben az idei évre meghirdetett jezsuita hivatásévhez csatlakozva – minden elsőcsütörtökön papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk.

  • Jövő vasárnap, február 3-án a szentmisék után Balázs-áldást osztunk, délután fél öttől pedig ovis misét mondunk.

  • Előre hirdetjük, hogy a néhány napja elhunyt Gedeon Mihály jezsuita testvérért február 12-én este hatkor mondunk gyászmisét.

  • A részletek, továbbá a héten miséző atyák beosztása honlapunkon olvashatók.

Joomla templates by a4joomla