Hirdetések 2018. december 17–23.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Advent harmadik vasárnapján

Hirdetések
Jézus Szíve Jezsuita Templom

Advent 3. vasárnapja
2018. december 17–23.

 

  • Jövő vasárnap, december 23-án a délelőtt fél tízes családos mise keretében lesz a pásztorjáték.

  • Előre hirdetjük az ünnepi miserendet: december 24-én csak reggel 8.00 órakor mondunk szentmisét, majd az éjféli mise előtt este 23.00 órakor nyitjuk a templomot és orgonazenés áhítattal készülünk az Úr születésére. Az ünnepi szertartást vezeti és szentbeszédet mond: Nagy Bálint SJ.

  • Karácsony napján, december 25-én vasárnapi miserendet tartunk. Jezsuita Nyolcas nem lesz, újra lesz viszont néhány év szünet után szentmise szegényekért és rászorulókért. A déli 12.00 órakor kezdődő szertartást Michael August Blume SVD apostoli nuncius vezeti, majd utána a Horánszky utcai jezsuiták a Sant’Egidio közösséggel közel kétszáz főt látnak vendégül egy tál ünnepi meleg ételre a Párbeszéd Házában. Kérjük, hogy aki teheti, a szentmisén való jelenléttel, és egy tál süteménnyel legyen társunk ebben a karácsonyi jószolgálatban.

  • Szintén december 25-én, az esti hatos szentmisén, és a szertartást követő fél órában Musica Sacra kórusunk énekel karácsonyi dallamokat.

  • Szeretettel ajánljuk barátaink figyelmébe A SZÍV Jezsuita Magazin könyvesboltunkban megvásárolható év végi duplaszámát, a Jezsuita Kiadó 2019-es falinaptárát, továbbá a magyar jezsuita rendtartomány lapját, a M.I.N.D.-et, melynek téli száma ingyenesen elvehető a benti hirdetőtábla mellé áthelyezett állványról.

  • Újra asszisztens gyakornokot keres a Jezsuita Rend központi műszaki és üzemeltetési irodája. Jelentkezni január 10-ig lehet.

  • A részletek a fenti linkekre kattinva, a héten miséző atyák beosztása pedig ezt a hivatkozást követve olvashatók.
Joomla templates by a4joomla