Hirdetések 2018. október 1–7.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 26. vasárnapon

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 26. vasárnap
2018. október 1–7.

 

  • Az Úr akaratában megnyugvással tudatjuk, hogy Nemesszeghy Ervin SJ korábbi tartományfőnök szeptember 25-én este, nyolcvankilenc évesen elhunyt. Temetéséről később adunk hírt, kérjük addig is imáitokat érte.

  • Új kezdeményezésként október hónap folyamán minden hétköznap rózsafűzért mondunk a Szűzanya tiszteletére az esti szentmisék előtt fél hattól. Hétvégén pedig Úrangyalát mondunk szombat este hétkor, illetve vasárnap délben. Bíztatjuk a templomi közösségeket és barátainkat, hogy néhány fős csoportokban vállalják egy-egy napon az imádság vezetését. Feliratkozni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levélben, illetve a sekrestyében lehet.

  • Hétfőn, október elsején folytatódik A teljesség felé... című spirituális irodalomterápiás műhely az Oázis Lelkigondozó és Mentálhigiénés Szolgálat szervezésében. Részletek az oazis.jezsuita.hu honlapon.

  • Másodikán, és októbertől minden kedden Koronkai Zoltán SJ mondja az esti szentmisét hivatásukat keresőkért, majd utána 19.00 órától INIGO imaest lesz a templomban Szent Ignác-i biblikus és szemlélődő imával, zenével, megosz-tással, melyre különösen a fiatalokat várjuk.

  • Október 5-én elsőpéntek lesz, a szokásos módon az esti szentmise után gyónási lehetőséggel – ezúttal azonban kivételesen barokk egyházzenei áhítat keretében, az itáliai Capella Corradiana Ensemble közreműködésével, a taizéi imaóra pedig este nyolctól kezdődik majd.

  • Október 7-én, a hónap első vasárnapján délután fél öttől ovis misét tartunk.

  • Az őszi-téli jegyes csoport október 10-én, a bérmálásra és felnőtt keresztségre felkészítő katekumen csoport október 17-én indul, fiataloknak szóló új közösségi est-sorozatunk, a Találkozzunk 7-ről 7-re pedig október 25-től kezdődik majd.

  • A részletek a fenti linkekre kattintva, a héten miséző atyák beosztása pedig ide kattintva olvashatók el.
Joomla templates by a4joomla