Hirdetések 2018. szeptember 24–30.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 25. vasárnapon

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Évközi 25. vasárnap
2018. szeptember 24–30.

 

  • Hétfőn Szent Gellért püspök és vértanú, szombaton Szent Mihály, Gábor és Rafael főangyalok ünnepe, 30-án pedig Szentírás vasárnapja lesz.

  • Szeptember 25-től kedd esténként Koronkai Zoltán SJ mond misét a hivatásukat keresőkért, majd 19.00 órától INIGO imaest lesz Szent Ignác-i biblikus és szemlélődő imával, zenével, megosztással, melyre különösen a fiatalokat várjuk.

  • Csütörtökön, szeptember 27-én kezdődnek a hittanórák a rendházban. Három csoportot indítunk: fél öttől az ovisokat és iskolakezdőket várjuk, öttől pedig két külön csoportban az elsőáldozásra készülőknek, illetve a felsősök számára tartunk foglalkozást – a nagyobbakat a ministrálásba is szeretnénk bevezetni.

  • Szeptember 28-án, pénteken a szokott módon az Úti Boldogasszony Urnatemetőben mondjuk az esti szentmisét szeretett halottaink emlékére. A szertartást követően taizéi imaóra lesz a templomban.

  • Vasárnap, szeptember 30-án az esti hatos szentmisén az Erkel Ferenc Vegyeskar lesz a vendégünk. A kórus a szertartás után a zene világnapja alkalmából rövid koncertet ad, melyre hívjuk, illetve marasztaljuk barátainkat.

  • Ugyanezen a napon, a Jezsuita Nyolcas keretében lesz akolitusaink beöltözése. Az elmúlt év folyamán lelkipásztori kisegítő képzést elvégzett fiatal barátaink mostantól intenzívebben bekapcsolódnak templomunk életébe, s ezt vadonatúj albákban teszik majd, melyeket a nyári jótékonysági büfé bevételéből vásároltunk. Kérjük, hogy aki teheti, hozzon sós vagy édes ropogtatnivalót, hadd legyen ünnepi a szertartás utáni agapé is. Örüljünk együtt az új ruháknak és az új társaknak a küldetésben!

  • Előre hirdetjük, hogy az őszi-téli jegyes csoport október 10-én, a bérmálásra és felnőtt keresztségre felkészítő katekumen csoport október 17-én indul, fiataloknak szóló új közösségi est-sorozatunk, a Találkozzunk 7-ről 7-re pedig október 25-től kezdődik majd.

  • A részletek a fenti linkekre kattintva, a héten miséző atyák beosztása pedig ide kattintva olvashatók el.

 

Joomla templates by a4joomla