Hirdetések 2018. augusztus 20–26.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 20. vasárnapon

HIRDETÉSEK

JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

 

Évközi 20. vasárnap 

2018. augusztus 20–26.

 

  • Augusztus 20-án, hétfőn Szent István király, Magyarország fővédőszentje ünnepén Főegyházmegyénk kérésének megfelelően csak reggel 7-kor és 8-kor mondunk misét, az esti szentségimádás és a 19.00 órai mise elmarad. Buzdítjuk barátainkat, hogy csatlakozzanak a Szent István-bazilikánál 17.00 órakor kezdődő ünnepi szentmiséhez, melyet a Szent Jobb körmenet követ.

  • Csütörtökön, augusztus 23-án este hattól Krisztus követése és a zen csendmeditációja címmel imaórát és kerekasztal-beszélgetést szervez a Párbeszéd Háza Niklaus Brantschen svájci jezsuita szerzetessel. Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Augusztus 25-én, szombaton délután három órakor lesz Elek László jezsuita skolasztikus papszentelése Miskolcon. A részletekről a szenteles.eleklaszlo.hu oldalon lehet tájékozódni.


  • Előre jelezzük, hogy szeptember 1-től visszaállunk az évközi miserendre, azaz egy órával korábbra kerülnek vissza a szombat esti misék (angol: 17.00, taizéi vigília: 19.00) és a hétköznap esti misék (18.00). A vasárnapi miserend marad változatlan.

Joomla templates by a4joomla