Hirdetések 2018. augusztus 6–12.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései az évközi 18.vasárnapon

Hirdetések
Jézus Szíve Jezsuita Templom

Évközi 18. vasárnap
2018. augusztus 6–12.

 

  • Hétfőn, augusztus 6-án ünnepeljünk Urunk színeváltozását, csütörtökön, augusztus 9-én A keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta, Európa társvédőszentjének, másnap pedig Szent Lőrinc diakónus és vértanú ünnepét.

  • Örömmel adjuk hírül, hogy Elek László jezsuitát augusztus 25-én, szombaton délután három órakor pappá szenteli Ternyák Csaba érsek atya Miskolcon, Isteni Ige templomunkban. Laci mindenkit szeretettel vár az előző éjjeli virrasztásra, a szentelés utáni egész estés ünneplésre, és másnapi újmiséjére is. Az utazási és szállás-lehetőségekről a szenteles.eleklaszlo.hu oldalon lehet tájékozódni.

  • Felhívjuk barátaink figyelmét, hogy augusztus 7-től 27-ig az irodai ügyintézés délutánonként szünetel, délelőttönként pedig csak ügyeletet tartunk a Mária utcai portán. A templom, az urnatemető és a könyvesbolt nyitva tartása változatlan, és sürgős esetben a misékhez kapcsolódóan, illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen állunk rendelkezésre.
Joomla templates by a4joomla