Hirdetések 2018. május 21–27.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Pünkösdvasárnap.

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Pünkösdvasárnap
2018. május 21–27.

 

  • Május hónap folyamán vasárnaptól péntekig az esti szentmise előtt, 17.30-as kezdettel, szombatonként pedig a reggel 8-as mise után a Loretói Litániát imádkozzuk a Szűzanya tiszteletére.

  • Pünkösdhétfőn, május 21-én hétköznapi miserendet tartunk, az ünnepi szentmisét este 18.00 órakor mondjuk Boldogságos Szűz Mária, az Egyház anyja tiszteletére.

  • Május 23-án, Úti Boldogasszony ünnepén a Gemma énekegyüttes működik közre az esti szentmisén, illetve ad rövid koncertet a szertartást követően. Előadásukban Gyöngyösi Levente Missa Lux et Origo című misekompozíciója, valamint egy csokor alkalomhoz illő motetta hangzik fel.

  • Az urnatemetőben két nappal később, május 25-én pénteken mondunk halottainkra megemlékező misét este 18.00 órakor, melyet taizéi imaóra követ a templomban.

  • Május 27-én, Szentháromság vasárnapján a délelőtt 9.30 órai családos szentmisén tartjuk a hittanosok évzáró Te Deumát. Kivételesen nem elsővasárnap délutánra, hanem erre a szentmisére hívjuk az ovisokat és a legkisebbeket is, a szertartást követően pedig templomkerti piknikre marasztalunk mindenkit. Készülünk játékokkal, trambulinnal, ping-ponggal és finom ebéddel is, de köszönjük, ha sós, vagy édes ropogtatnivalót, egy tál gyümölcsöt hoztok magatokkal.

  • Önkénteseket keres a Párbeszéd Háza a május 21. – június 27. között látogatható Megújító Érintés című, kortárs magyar művészeti kiállítás felügyeletére, hétköznapokon 15–18 óra közötti időtartamra, akár csak egyetlen alkalomra is. A jelentkezőket Sajgó Szabolcs atya bevezető lelkiállításra várja május 22-én, illetve 23-án, regisztráció a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy a + 36 30 199 1353-as telefonszámon.

  • Előre hirdetünk két nyári programot: templomi közösségünk számára dobogókői lelkinapokat szervezünk június 15–17. között, június 18–22. között pedig 6–15 gyerekek számára ajánlunk budai napközis tábort.

  • A részleteket a fenti linkeket követve lehet tanulmányozni, további rendszeres programjaink, illetve a jövő héten miséző atyák nevei pedig a programnaptárunkban találhatók meg. 

 

Joomla templates by a4joomla