Hirdetések 2018. május 14–20.

A Jézus Szíve Jezsuita Templom hirdetései Urunk mennybemenetele napján

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM

Urunk mennybemenetele
2018. május 14–20.

 

  • Május hónap folyamán vasárnaptól péntekig az esti szentmise előtt, 17.30-as kezdettel, szombatonként pedig a reggel 8-as mise után a Loretói Litániát imádkozzuk a Szűzanya tiszteletére.

  • Megjelent, és templomi könyvesboltunkban már kapható A SZÍV Jezsuita Magazin májusi száma, mely a nemzedékek párbeszédét, és különösen a fiatal generációkat állítja reflektorfénybe.

  • Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap lesz, az esti Jezsuita Nyolcason a frissen diakónussá szentelt Elek László SJ prédikál majd.

  • Pünkösdhétfőn, május 21-én hétköznapi miserendet tartunk, az ünnepi szentmisét este 18.00 órakor mondjuk Boldogságos Szűz Mária, az Egyház anyja tiszteletére.

  • Május 23-án, Úti Boldogasszony ünnepén a Gemma énekegyüttes működik közre az esti szentmisén, illetve ad rövid koncertet a szertartást követően. Az urnatemetőben két nappal később, május 25-én pénteken mondunk halottainkra megemlékező misét.

  • Előre hirdetjük, hogy két hét múlva, május 27-én vasárnap a délelőtt 9.30 órai családos szentmisén tartjuk a hittanosok évzáró Te Deumát. Kivételesen nem elsővasárnap délutánra, hanem erre a szentmisére hívjuk az ovisokat és a legkisebbeket is, a szertartást követően pedig templomkerti piknikre marasztalunk mindenkit. Készülünk játékokkal, trambulinnal, ping-ponggal és finom ebéddel is, de köszönjük, ha sós, vagy édes ropogtatnivalót, egy tál gyümölcsöt hoztok magatokkal.

  • Két nyári programra is szeretnénk időben felhívni barátaink figyelmét: templomi közösségünk számára dobogókői lelkinapokat hirdetünk június 15–17. között, június 18–22. között pedig 6–15 éves gyerekek számára ajánlunk budai napközis tábort.

  • A részletek megtalálhatók a linkeket követve. További rendszeres programjaink, illetve a jövő héten miséző atyák nevei pedig a programnaptárunkban találhatók meg. 
Joomla templates by a4joomla