Rendelkezzen Ön is adójának 1%-áról a Jézus Társasága Alapítvány javára!

Köszönjük minden barátunknak, hogy a magyar jezsuiták alapítványát támogatja, és ezzel hozzájárul a jezsuita kezdeményezések megvalósításához.

 A rendelkezéshez szükséges adatok:

JÉZUS TÁRSASÁGA ALAPÍTVÁNY

Adószám: 18064333-2-42

A rendelkező nyilatkozatot erről a linkről lehet letölteni. Ugyanezen az űrlapon lehet az úgynevezett „egyházi 1%”-ról is nyilatkozni, melyet kérjük, hogy a 0011-es technikai szám megadásával a Magyar Katolikus Egyház javára tegyenek meg barátaink.

A személyi jövedelemadó 1+1%-áról való rendelkezést az SZJA bevallással együtt, vagy akár attól függetlenül is benyújtható legkésőbb május 22-ig_

  • ha Ön rendelkezik ügyfélkapuval, a NAV által elkészített a bevallási tervezet elfogadása, javítása, kiegészítése közben is lehetősége van az online felületen az 1%-ról rendelkezni. Bevallási tervezete március 15-től válik elérhetővé az eszja.nav.gov.hu oldalon, amelyről értesítést is fog kapni regisztrált email címén.
  • postán vagy személyesen: a kitöltött nyilatkozatot postai úton vagy személyesen is eljuttathatja a lakcíme alapján illetékes NAV fiókhoz. A borítékon tüntesse fel nevét, címét, adóazonosítóját, valamint a ragasztott felületen átnyúlóan írja alá.
  • Kérjük, akkor se feledkezzen meg a rendelkező nyilatkozat kitöltéséről és leadásáról, amennyiben munkáltatója tölti ki adóbevallását!

A 2018-as évben a személyi jövedelemadó 1%-ából befolyó összeget, reményeink szerint minegy négymillió forintot az alábbi célokra kívánjuk felhasználni:

  • Lelkiségi területen, az év során több alkalommal megrendezésre kerülő személyesen kísért lelkigyakorlataink részvételi díjainak mérséklésére, a lelkigyakorlatozók támogatására.
  • Oktatási területen, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumban, a Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégiumban, valamint a Kaszap István Kollégiumban tanuló hallgatóink ösztöndíjazási rendszerére; egyetemen kívüli szakmai, társadalmi ismereteket bővítő képzéseik megvalósítására.
  • Társadalmi programjaink erősítésére, melyek keretén belül határon túli programjaink támogatása valósul meg, kiemelten a Gyökerek Mozgalom, melynek keretében határon túli gyermekek magyarországi táboroztatása történik. Továbbá a szatmárnémeti és marosvásárhelyi lelkipásztori munkáinkra.
  • Média-kultúra területeken, a médiapostolság előmozdítása érdekében a Jézus Szíve templom, illetve a Jezsuita Kiadó gondozásában megjelenő kiadványok kiadásának támogatására, valamint a Párbeszéd Háza szervezésében zajló kulturális események és a Faludi Nemzetközi Amatőrfilmszemle és Fotópályázat költségeinek részbeni fedezésére.

Felajánlásukat hálával fogadják a magyar jezsuiták és munkatársaik.

Joomla templates by a4joomla