00001.jpg0001.jpg001.jpg01.jpg02-ok.jpg03.jpg04.jpg05-ok.jpg06.jpg07.jpg08-ok.JPG

Az élő szentmise-közvetítések, illetve a visszanézhető korábbiak
erre a linkre kattintva érhetők el a templom új
YouTube csatornáján (regisztráció nem szükséges).

 

HIRDETÉSEK
JÉZUS SZÍVE JEZSUITA TEMPLOM


Évközi 33. vasárnap
2020. november 15–22.

 

  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia újból felmentést adott a kötelező szentmise-látogatás alól, különösen az idősek és a veszélyeztetettek számára, de azok számára is, „akik úgy érzik, hogy számukra a szentmisén való személyes részvétel veszélyt hordoz magában”. Püspökeink részletes rendelkezései elérhetők erről, illetve erről a linkről.

  • A hatályos kijárási korlátozások értelmében november 15-től a vasárnap este 20.00 és 22.00 órai szentmisék elmaradnak.

  • November 16. hétfőtől az esti szentmisék időpontja minden nap egységes 17.30 órára, azaz fél hatra módosul (a reggeli misék időpontja, illetve a templom nyitva tartása változatlan, lásd aktualizált plakátunkat).

  • Ahogy eddig is, élőben közvetítjük templomunk YouTube csatornáján a szombat és vasárnap este 17.30-as, illetve a vasárnap délelőtt 10 órai szentmiséket, és amennyiben az időjárás megengedi, vasárnap este a kertbe is kivetítjük a szertartást.

  • Ettől a héttől a szentségi előkészítő kurzusok online folytatódnak, a hittanórák és a közösségi alkalmak elmaradnak. A kedd esti Inigo imaestet, illetve a csütörtök esti szentségimádást közvetlenül az immár 17.30-kor kezdődő szentmiséket követően tartjuk meg, úgy, hogy 19.00 órára a szertartások véget érjenek, és mindenki biztonságban hazaérjen. A péntek esti imaórák helyett pedig szombaton délután öttől lesz szentségimádás a mise kezdetéig, taizéi énekekkel.

  • Köszönjük, hogy templomunk támogatására gondoltok akkor is, ha mostantól inkább otthonotokból követitek a szentmiséket. Online perselyünk elérhető honlapunkon, a jezusszive.jezsuita.hu/tamogatas címről. Isten fizesse meg!

 

 

 

Joomla templates by a4joomla